ScreenShot035

 

Ποιοτικά Αποτελέσματα στο Χέρι Σας

 

Απαιτείτε το καλύτερο. Όχι απλώς σας ακούμε, αλλά σας το αποδεικνύουμε.

 

 Στην Executive Communication, πιστεύουμε στα χειροπιαστά και μετρήσιμα αποτελέσματα. Το πρώτο βήμα για να επιτευχθεί αυτό είναι μια μέθοδος διδασκαλίας που βασίζεται σε παρατηρήσιμα αποτελέσματα και ενδείξεις προόδου. Το δεύτερο βήμα είναι το να σιγουρευτούμε ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί μας εφαρμόζουν τη μέθοδο και ότι συνεχώς εξελίσσουν τις ικανότητές τους σ’ αυτό το πλαίσιο.

 

 Το πιο σημαντικό στοιχείο στην παράδοση αποτελεσμάτων είναι η ειλικρίνεια και η διαφάνεια: γι’αυτό και η Executive Communication δίνει ημιετήσιες λεπτομερείς αναφορές στους εταιρικούς της πελάτες, έτσι ώστε να βοηθά τα τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού να αξιολογούν κατά πόσο λαμβάνουν ικανοποιητικά τις υπηρεσίες μας. Για ιδιώτες ή για νεαρούς μαθητές, προσφέρουμε ατομικούς ελέγχους αξιολόγησης.

 

Διαβεβαιώνουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας συνεχώς, μέσω: 

  • Εποπτείας Μαθημάτων 
  • Αξιολόγησης Εκπαιδευτικών 
  • Συνεχόμενης ανάπτυξης και υπηρεσιακής εκπαίδευσης των καθηγητών
  • Παραγωγικής Κριτικής στους υπαλλήλους μας
  • Συχνής επισκόπησης και ανάπτυξης της Μεθόδου Διδασκαλίας, μέσω έρευνας και ανταλλαγής εμπειρίας σε διεθνές επίπεδο. 


Εποπτεία Μαθημάτων 

Η παρατήρηση καθηγητών εν ώρα μαθήματος είναι συχνή, και γίνεται με προειδοποίηση του καθηγητή και των συμμετεχόντων. Αυτή η πρακτική είναι ένας τρόπος να επικυρώνουμε την αφοσίωση των καθηγητών στις μεθοδολογίες μας και να επιβεβαιώνουμε την καταλληλότητα τους για τους στόχους του κάθε μαθητή. Επίσης, είναι ένας από τους τρόπους που χρησιμοποιούμε για να αναπτύσσουμε τις ικανότητες των καθηγητών μας.

 

 Αξιολόγηση Καθηγητών

Έχουμε αναπτύξει ένα σύστημα αξιολόγησης καθηγητών μέσω ερωτηματολογίων και προσωπικής διαγωγής. Επίσης, η συχνή και παραγωγική συνεργασία του κάθε καθηγητή με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης, καθώς και διαδικασίες αυτο-αξιολόγησης και επαγγελματικής ανάπτυξης, διασφαλίζουν τη μέγιστη ποιότητα υπηρεσιών και τη συνεχή προσπάθεια για ανάπτυξη.

 

 Εκπαιδεύοντας τους Εκπαιδευτές

Κατά την άποψή μας, οι ήδη καλλιεργημένοι επαγγελματίες μας μπορούν να επωφεληθούν από περαιτέρω εκπαίδευση και ανάπτυξη. Επενδύουμε πάνω στην περαιτέρω εξέλιξή τους μέσω:

  • Εργαστηρίων και σεμιναρίων πάνω σε καινούργιες μεθόδους και υλικά διδασκαλίας
  • Ομαδική δουλεία και ανταλλαγή εντυπώσεων και εμπειρίας

Συμμετοχή σε τοπικά και διεθνή συνέδρια οργανισμών όπως TEFL (www.iatefl.org, www.tesol.org)