Γιατί η Executive Communication ξεχωρίζει.


 

ü      imagesCAAW2LY0Διαθέτουμε εξειδίκευση και προσήλωση στο στόχο μας.

 

Δεν υπάρχει καμιά σύγκριση. Όσον αφορά την γλωσσική εκπαίδευση, δεν αποτελούμε απλά άλλο ένα φροντιστηριακό κέντρο που εξειδικεύεται στην διδασκαλία ξένων γλωσσών σε παιδιά. Ειδικευόμαστε στην εκμάθηση Business English καθώς και σε πολλές άλλες ξένες γλώσσες για ενήλικες. Έχουμε ξεχωριστό τμήμα Executive Communication junior, για τους μικρούς μας φίλους με διαφορετική προσέγγιση.

            
 

ü      Πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ατομικές σας ανάγκες.

 

Η μακρόχρονη πείρα μας σε μεγάλες πολυεθνικές μάς οδήγησε στην κατάρτιση προγραμμάτων και στη διαμόρφωση υλικού, τα οποία εστιάζουν στις προσωπικές σας ανάγκες με βάση την επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Η διδασκαλία μας παρέχεται τόσο σε ατομικό όσο και σε επίπεδο ομάδας, καθιστώντας εύκολη και αποτελεσματική την επίτευξη του στόχου σας.

 AboutUs WITH ORANGE GUY

 ü      Οι συνεργάτες μας κάνουν τη διαφορά.

 

Οι εκπαιδευτικοί της εταιρείας μας διαθέτουν πανεπιστημιακή μόρφωση, είναι φυσικοί ομιλητές της/των γλώσσας/ων, με γνώση του επιχειρηματικού γίγνεσθαι. Κατά συνέπεια, έχουν πλήρη συναίσθηση των αναγκών και των καθημερινών απαιτήσεων ενός στελέχους. Επιπλέον, ενημερώνονται διαρκώς σχετικά με τις τελευταίες μεθόδους επιμόρφωσης, τεχνολογικές εξελίξεις και σύγχρονες εξελίξεις στον επιχειρηματικό τομέα.

 

ü      Η ποιότητά μας ξεχωρίζει και αποτελεί εγγύηση.

 

Η διαρκής προσφορά υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών μας είναι πλέον αποδεδειγμένη.

 

ü      Μεθοδολογία εξασφάλισης ποιότητας.

 

Οι υπεύθυνοι Δημοσίων Σχέσεων της Εταιρείας μας δίνουν ιδιαίτερη προσοχή και συνεργάζονται στενά μαζί σας, εποπτεύοντας το πρόγραμμα σπουδών που επιλέγετε και παρέχοντάς σας με λεπτομερείς αναφορές.

 

ü      Προσφέρουμε αυτό που έχει ουσιαστική σημασία: αποτελέσματα!

 

Τα προγράμματά μας είναι αποδοτικά και συμφέρουν, καθώς παράγουν ορατά αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο από οποιονδήποτε άλλο κλασσικό φορέα διδασκαλίας. Δεν επιβαρύνουν τον σχετικό προϋπολογισμό σας, γιατί αυτά που προσφέρουν ξεπερνούν όσα άλλες εταιρείες επιμόρφωσης χρειάζονται χρόνια να κάνουν εξαιτίας της έλλειψης προσανατολισμού, μετρήσιμων αποτελεσμάτων, ξεκάθαρων στόχων ή τήρησης προθεσμιών.

 

ü      Η προσφορά της Εταιρείας σας θα αξιοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό με κάτι παραπάνω από τη βασική επιμόρφωση των στελεχών σας.