ScreenShot009

 

Που προσφέρονται οι υπηρεσίες μας; Με μια λέξη, παντού.

 

Η Executive Communication εδρεύει στην Ευρώπη (Αθήνα, Ελλάδα) και την Αμερική (ΗΠΑ, Νέα Υόρκη). Τα κεντρικά της εταιρείας βρίσκονται στην Ελλάδα, όπως και οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί.

Ευτυχώς, η μοντέρνα τεχνολογία μας επιτρέπει να προσφέρουμε τα προγράμματά μας ανά τον κόσμο. Ακόμα κι αν οι ενδιαφερόμενοι δεν κατοικούν στην Αθήνα ή τη Νέα Υόρκη, αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να τους εκπαιδεύσουμε.

 

Xάρη στις μακροχρόνιες σχέσεις μας με εταιρείες και λόγω των επαφών μας στη Νέα Υόρκη, διατηρούμε ένα δίκτυο συνεργατών σε πολλές άλλες πολιτείες των ΗΠΑ και χώρες της ΕΕ, καθώς και σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Αυτοί οι συνεργάτες μπορούν, με βάση τις ανάγκες της εταιρίας, να κινητοποιούνται από μακρία ώστε η Execom μπορεί να γίνεται ο μεσάζοντας για την ανεύρεση εκπαιδευτή σε κοντινή περιοχή.

 

Δεύτερον, όταν ο πελάτης είναι υψηλό εταιρικό στέλεχος, η εταιρεία μας μπορεί να προσαρμοστεί στο πολυάσχολο πρόγραμμά του δίνοντας διαδικτυακά μαθήματα μέσω Skype. Αν ένας επιχειρηματίας ψάχνει για συμβουλευτικές υπηρεσίες, τα σεμινάρια στο Skype μπορούν να είναι εξίσου αποτελεσματικά με τα κοινά μαθήματα σε τάξη.

 

Σχεδόν όλες οι υπηρεσίες της Execom προσφέρονται και μέσω διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένων των μαθημάτων ξένων γλωσσών, καθώς και επιχειρηματικών και μεταφραστικών υπηρεσιών. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την εταιρεία τηλεφωνικώς ή μέσω email.